Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Lindah - 15 mars 2011 11:27

Just nu ä jag ganska trött, sov inge vidare inatt, först kunde jag inte sova, och när jag väl kunde sova så drömde jag konstiga saker..
Lite ungefärt som TV spelet Silent Hill (till ps1).
För er som spelat de så vet ni hur det är inne i skolan/sjukhuset.. Först är det normalt där, men sen så blir det psyko av allt, typ..
Ungefärt så var min dröm, först var alla ställen där jag gick helt normala, men sen blev det helt fucked up.. Mer än så kan jag inte riktigt förklara heller, skit svårt att ens försöka alltså...

Sen vaknade jag vid sju, kunde inte riktigt somna om, så jag låg i någon dvala kvar i sängen tills klockan tio då jag bestämde mig för att kliva upp.. Så idag är jag en trött Lindah!


Igår var en bra dag, en mycket bra dag måste jag säga!
Först på morgonen tog jag det bara lugnt, sen gick jag å duschade en sväng, käkade, sen var det dags att vandra till Tatuerarn å smycka min hud lite granna, var ett tag sen sist nu faktiskt, dryga året. Men nu är det gjort igen och jag är hur nöjd som helst! Den blev verkligen jätte bra tycker jag! Slänger förmodligen upp en bild sen, får se när det blir bara, börjar jobba kvart i ett och då slutar jag halv tio. Så får se, slänger iaf upp en när tid och lust finns!


Jag måste säga att jag är lite sur, för idag börjar äntligen Desperata Hemmafruar (jag tycker de låter mycket rooligare att säga det på svenska..) igen, OCH jag missar det typ.. Har jag tur så kommer jag hem strax före halv tio, men jag hinner inte se det ifrån början - Buu fucking huu! Och på söndag kan jag inte heller se reprisen, för då är jag på Studenternas och hejar livet ur mig på Giffarna!


Men de fixar sig nog på någon vänster ändå, för de kan jag ju bara inte missa, de funkar liksom inte så, nej aldrig att jag missar de!


Nu ska jag klä på mig lite, sen blir det en sväng ut med lille mackis innan jobbet, japp så får de bli..

(jag känner verkligen inte för att jobba idag, men aah, måste man så måste man...)


Over and Out / Lindah M Jonsson

Presentation


Linda Maria Jonsson är mitt fullständiga namn. Jag bor i en liten men mysig etta i Bollnäs. Jobbar inom vården - anställd som tim vikarie.
och här skriver jag allt som faller mig in, på gott och ont.
Enjoy

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards