Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Lindah - 30 mars 2011 22:50

Nu blev man tvingad till att blogga också, de var ju just snällt, så gör väl ett försök på de då så får vi se hur detta går..


Börjar väl att berätta om min dag..

Vaknade som vanligt och vela absolut inte kliva upp ur min säng för jag låg så jävla skönt å de va varmt å gött där.. men eftersom lille jag skulle iväg på APT idag så var det bara till att pilla sig upp och leta fram kläder å lite käk..
Men jävlar sikket skönt väder de var då! Tog av mig jackan efter jag gått halvvägs, helt fucking underbart ju, the summer is on the way! Me like!
Kom fram till karlslund, satt där och vela döö! Hur jävla tråkigt som hellst vill jag lova, bara mssa tråkiga personer som babbade om tråkiga saker i en evighet ungefär.. Men men, såg ju att lilla fröken Anna satt där!
Sen efter mötet så vandrade jag Anna Och Lelle ner på stan och käkade, skrattade och hade oss. Hjälpte även en söt liten tant hem också, medans hälften av alla som såg oss säkert trodde att vi skulle råna kärringen på pengar eller nå. haha!


Fyndade mig även en bh på stan, vilket var trevligt!
Plus att Lelle och jag ska börja på spinning, får väl se när det blir av och om det blir av, men ska då tvinga med den lilla fialuttan jag! Förmodligen nästa vecka om det finns tid, men de ska de nog finnas! Maha!


Imorgon funderar jag på om jag kanske ska vandra ner på stan och klippa bort halva döda råttboet jag har på huvudet, är just nu väldigt i bråk med det, för de vill inte alls som jag vill.. Så får se om det finns någon tid åt mig för det, kan ju alltid hoppas på de!


Pratade även en sväng med min storasyster idag, så ska förmodligen ner och hälsa på henne nästa onsdag om allt går enligt planerna. Men de får jag hoppas på! Alltid lika trevligt att komma bort ifrån lilla Bollnäs en stund och hälsa på min syster, för även om vi bor nära så blir det ändå mycket som kommer i vägen så man aldrig kommer iväg dit.. Typiskt det när båda jobbar, oftast olika dagar och allt. Men de blir av några gånger ibland, och hon är ju hemma ibland också, så de uppskattas mycket de gånger som blir av. För lite egentid med sin storasyster uppskattas alltid fakiskt!


Min handled är snart död, jag lovar! Eller ja, jag lovar nästan de iaf.. Jag orkar inte med den, så kapa den med en rostig gammal såg eller nå låter tragiskt nog väldigt lockande, men men.. Ska försöka få tummen ur röva å höra mig för om ett andra utlåtande, för såhär orkar jag inte ha den, och den blir ju fan aldrig bättre heller.. Tror det blir mitt sjunde år nu med en handled som man kan spy över! Plus att istället för att den blir bättre, så blire bara massa nytt knas med den känns det som.. Just nu har jag börjat skaka ganska så mycket i den, och den gör ont på mycket konstigare sätt, samt ibland så känns det som att vissa av mina knogar ska hoppa ur le ibland när jag håller i saker och så.. Så ne, död åt den tack! haha..


Men fan va tråkigt inlägget blev då.. Men men, slänger väl in två bilder från då jag och mamma var på mobackes då.. haha!

Ne nu ska jag återgå till mina duetter med diverse artister i min ensamhet ! ;D

Over and out / Linda m Jonsson


   

Presentation


Linda Maria Jonsson är mitt fullständiga namn. Jag bor i en liten men mysig etta i Bollnäs. Jobbar inom vården - anställd som tim vikarie.
och här skriver jag allt som faller mig in, på gott och ont.
Enjoy

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards