Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Lindah - 7 mars 2010 22:11

Sitter än en gång på mitt lilla rum, i min lilla säng & lyssnar på musik. Det är nog bland de saker jag gör oftast, sitter i mitt rum, med lamporna släkta & bara lyssnar på musik & tänker. Det är skönt att vara ensam & verkligen får tänka för sig själv i sin ensamhet också faktiskt.
Det är iaf något som är typiskt mig..


Just nu funderar jag över hur tiden kan ta så mycket ifrån en.. Jag menar, med tiden förlorar man folk, man förlorar kontakter med folk, man förlorar folk ifrån ens familj/släkt, husdjur, ägodelar, allt möjligt. & det är tiden som tar avstånden allt längebort ifrån det vi verkligen längtar efter, det är tiden som gör att vi räknar hur länge sedan det var sen just det hände..
Det är tiden som avgör hur stort hålet är i oss, det är vi som fyller det hålet med saknad, kärlek & alla andra känslor vi känner över det.
Tiden gräver djupet, vi bara lägger dit våra känslor & begravar det djupt inom oss tills vi blir någon annans fyllnad.


Tänk ändå hur mycket man gjort, som man ångrar, eller vill göra igen. Tänk alla skratten man har delat med folk man känner, blandat med folk man inte ens visste fanns..
Jag kan inte mer än le när jag tänker på hur mycket jag varit med om, & ändå är jag bara 19 år. Jag slår vad om att det finns personer som är yngre än mig som varit med om så mycket mera, men det stuntar jag i nu. För det jag har varit med om, det har skapat mitt liv & mig till den jag är idag. Utan allting hade jag inte varit samma person, jag kanske då hade varit raka motsatsen till vad jag nu är idag? Vad vet jag ? (:


Sen finns det helt klart några bitar ur ens liv som man inte är helt lika glada över.. Som när vännerna vände ryggen till & försvann, när jag lämnade några vänner som jag idag saknar, när man glider ifrån någon som betyder mer än allt...
Men det är sånt man kan fixa till, mer eller mindre?
Ibland undrar jag hur allting skulle varit om ingenting hade hänt, inga vänner hade sagt hejdå, jag hade inte lämnat någon vänn, hade inte heller glidit ifrån någon.
Hur skulle allting se ut då?


Det är sjukt vad alla småsaker i livet ändå spelar stor roll.. Hade jag inte gått den stigen jag nu valt att gå, så skulle jag & mitt liv kunna se helt totalt annorlunda ut.
Det är något som skrämmer mig, att varje minsta lilla beslut har en sån stor inverkan i ens liv ändå...



& Sen är det så många saker jag inte förstår mig på, som jag nästan kan bli helt gråhårig på, sånna saker som verkligen kan ta kål på mig..
En av de sakerna är hur man kan knäppa ett kort & sedan få det på bild sen .
Kunna filma & sedan se det på film.
Kunna filma & sedan visa det på TV.
Kunna ringa upp en människa vart du vill i världen & sedan prata med den som om den vore 1 meter ifrån dig , max!

Datorer, hur allting kan visas & synas på en sånhär liten sak...
Musik, hur det kan spelas in & få det ljud som det får, & sedan kunna spelas upp med hjälp av en CD skiva ?!

Sen finns det en massa mera saker på min lista som jag inte heller förstår mig på, men jag är glad att någon annan har förstått sig på det, så att allting fungerar som det ska när jag håller på med något av det ! (:


NU ska jag inte skriva mera för tillfället.
Tjing tjing!

Av Lindah - 7 mars 2010 18:10

Bollnäs gjorde en klockren seger idag emot Sandviken!

Hur klockren som hellst! Bollnäs spelade så jävla bra, helt kanon!

Bollnäs vann med 8 - 2, hur underbart är inte det då?


Nu återstår det bara att se hur de andra fyra matcherna går, jag kan inte mer än att hålla mina orange & blåa tummar så hårt jag kan & heja på Bollnäs & Hoppas på att dem fortsätter att vinna matcher!


Bollnäs har iår verkligen visat att dem är ett bra lag, & Edsbyn har verkligen visat att deras tid är över. Vilket gör mig glad.
För allt snack om guldbyn har fått mig att må illa, så nu kanske jag slipper höra det snacket? För nu är iaf inte By'borna så stor i munnen längre (;


Nu står vi Bollnäs fans med huvudet högt & hejar stolt på vårat Orange & Blåa lag, vi håller helhjärtat på dem & sviker dem nu inte.
Bollnäs gif är dom bästa, heja heja heja Bollnäs! :D


 

Ovido - Quiz & Flashcards