Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg under april 2010

Av Lindah - 25 april 2010 22:33

Fredag -

Skrev nationella i Svenska B - Uppsats. Skrev i 2 timmar & 21 minuter för att vara exakt. Men jag ångrar det lite grann.. Det tog kål på min handled, har haft jätte ont i den hela helgen efter de att jag skrev just nationella.. Ibland önskar jag att det finns någonting jag kan proppa i mig bara för att just inte få ont i handleden & få slut på det onda... Men ajja, bara gilla läget..


- Klockan sju på kvällen så var det dags för mig, Micke & Emelie att visa våran projektarbets film. jag var nervös som bara den, jag skakade & vela springa hem.. Men trotts min nervositet så gick allting jätte bra! Det kom kring en 80 personer vilket jag tycker är jätte roligt faktiskt! & Den responsen vi fick på filmen var ju helt underbar! Åååh, jag kan inte vara mera än väldigt stolt över oss! Allting blev så bra, så ojojoj ! -Happyface-


Lördag -

Jag tog mig en sovmorgon & bara var.. Orkade inte så mycket på förmiddagen. Tog mig en dusch & bara slappade, riktigt skönt måste jag säga!


Senare mot kvällen så tog jag cykeln & cyklade hem till Fridah. Satt & pratade ett bra tag om allt möjligt, var jätte roligt för det var riktigt längesen jag umgicks med henne! Sen när vi hade pratat klart så prövade vi lite balfrisyrer, de var roligt & nu tror jag att jag vet hur jag ska ha håret på balen ! hihi.

Söndag -

Idag har jag även tagit sovmorgon, sen slappat framför TV'n med datorn i mitt knä, sen har jag varit & handlat mat för hela veckan med lillasyster (mamma & pappa åker till Cypern imorgon...) för övrigt så har jag inte gjort mera än det idag heller, vilket har varit så jävla skönt faktiskt!
Ibland är det skönt att bara vara & inte göra någonting alls, de är livet det, att få andas ut & släppa alla tankar kring de mesta, är de inte skönt så säg?



Jag låg & tänkte en massa innan jag somnade inatt, en massa om allt, men mest om en sak, just en sak som jag försökt lagt åt sidan hela dagen idag. & vet ni vad, jag tror jag lyckats ändrat mina tankar kring det hela, för idag har jag lyckats släppa på de tankarna kring just det.. Huvudsaken är att jag låter allting ha sin gång, de är ju så, eller hur ?



Just precis nu så sitter jag & längtar hur mycket som hellst till sommaren, till allt de underbara med sommaren. Sena kvällar med kompisarna ute i gräset, allt roligt & galet jag kommer att göra.. jag kan rabbla upp hundra saker som jag vill göra & tänker göra, men för att inte skriva ett alldeles för långt inlägg här så hoppar jag över det, snällt va ?

Nu ska jag i alla fall hoppa ner i min säng, knäppa på en film tills jag blir trött & sen när jag blir trött så ska jag dejta kudden & invänta John Blund's godnatt kyss.


Tjingtjing/ L

Av Lindah - 25 april 2010 00:44

Skärp dig Lindah! Du vet hur det slutar om du fortsätter såhär, vafan var glad över det istället, finns ingenting att gräva ner dig för, skärp dig, ta dig samman & le förihelvete! Hade du velat att det slutade annorlunda så skulle du förfan ha tagit saken i egna händer, eller hur?! Så skärp dig för fan! Du vet att det är rätt, så var glad då förihelvete! Skärp dig nu! Jag blir så jävla less på dig näru håller på såhär, de fattar väl tamefan du också ditt jävla pulver!!...

... Typ så låter det ljust nu i mina tankar... Haha, aah jag vet, jag är ganska snäll emot mig själv. Men jag behöver nog vara schizofren (stavning?) & jävligt elak på mig själv för att jag iband själv ska fatta hur fan jag ska göra & inte göra.. De får låta sjukt, men att jag är hård emot mig själv hjälper mig själv så de är ju positivt...


De är mycket som har hänt de senaste dagarna nu faktiskt, tror att jag bloggar mera om det senare, dags att sova för mig en sväng nu.
Men kan lite snabbt berätta vad jag gjort idag en sväng, Sovit, sen käkat, Sen har jag varit hemma hos Fridah & prövat hår uppsättningar till balen. Tror nu att jag vet hur jag skall ha håret, de blev iaf bra de vi prövade, så nöjd så!

Men nu sitter jag här & gäspar samtidigt som jag svär åt mig själv lite tyst sådär.. Så nu ska iaf jag hoppa ner till sängs !
Nattinatti


/ L

Av Lindah - 18 april 2010 23:22

Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill skriva faktiskt..
Det finns en miljon olika tankar innuti mitt huvud precis just nu..
& jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera här den senaste tiden, men det har varit väldigt mycket runt omkring, så jag har helt enkelt struntat i min blogg & prioriterat en massa annat iställe för just bloggen...


Just nu sitter jag i min säng & lyssnar på mysig musik & har endast en människa i huvudet (blandat med en miljon andra tankar som inte har med människor att göra) jag vet inte, men jag tror bara att den människan har råkat fastna i mitt huvud, har varit där ett tag nu, så just nu undrar jag om tankarna ska hålla i sig eller om dem ska släppa ...
Jag vet inte riktigt om jag vill att dom ska släppa eller vara kvar, jag blir sur på tankarna samtidigt som jag blir glad, lika gäller personen tankarna gäller, blir både sur & glad på den..
Men men, sånt som tillhör livet . haha!


Jag sa ja till att simma imorgon bitti, undra jag hur det ska gå ... haha! jag kommer vara trött som fan, slutar nog med att jag istället sätter mig i barnpoolen & leker med några plastringar eller nå, skulle faktiskt inte heller förvåna mig om jag somnar i barnpoolen heller. Men är jag pigg imorgon så kommer jag självklart att simma runt lite halvdant, det är fortfarande tidigt - fan innan skolan har börjat å allt ...
Aah, får allt se hur de går imorgon alltså, blir nog allt en rolig syn de där kan jag tänka mig - Lindah simmar på mogron - trött om ett mongo ! hahaha


Jag fattar inte, har inte pratat med dig på hur länge som hellst, sen kliver du in i mitt liv, & nu då? ja vad nu då?! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, men du får mig att le, du får mig att må bra. Men vad nu då? Varför just nu? Jag vet inte om jag är helt ute i skogen eller vad det är, men någonting är det - med dig .. men jag vet inte vad det är .. Det är något.
Jag vet inte om det är karma, utstrålning eller ren charm, men någonting är det...

Jag blir nästan arg på dig för det! Bara nästan, snarare blir jag helt frustrerad på dig, varför vet jag inte, jag bara blir det..

Jag står här som ett frågetecken, kan inte du bara ge mig en vink eller en knuff ? Snälla ...

Damn.. Ibland bara är allting upp & ned, eller som en jävla smet alltså ..


Jag busade med Myra igår (hunden) & hon smällde till mig i huvudet med sin enormt stora tunga super tass så jag har jätte ont där idag + att jag har fått en bula, snäll hund va ?

Ibland är hon allt klumpig, men söt är hon då som bara fan! Jag älskar den hunden som ger mig bulor, för hade hon inte varit klumpig hade det inte varit samma hund ! hihi


Just nu känner jag för att sitta mitt i solen & bara må underbart bra, bara glassa å lyssna på bra musik. Sen hoppa ner i vattnet & plaska runt lite, sen kliva upp & fortsätta sola.
Jag vill även tatuera mig igen (hellst nyss), pierca mig, jobba & få pengar, resa långt härifrån, flytta hemifrån, ha körkort & bil - jag vill helt enkelt göra mycket & hellst allting på en å samma gång också .. (finns en miljon till saker jag faktiskt vill göra..)


Nej nu ska jag slänga mig i sängen & drömma en massa trevliga saker! Skolan imorgon, plus att ljusnan kommer & snackar lite med mig, Micke & Emelie imorgon om vårat projektarbete, jätte roligt! Så imorgon ska jag se ut som en hösäck bara för att liksom! haha!


Godnatt & sov gott allesammans!

/ L

Av Lindah - 16 april 2010 18:42

Idag sa jag godnatt till dig för sista gången, jag tänker inte säga farväl, för ett farväl är förevigt, & jag kommer att träffa dig igen, de vet jag!..

Din begravning var fin, men den var inte dig... Dom hade verkligen missat allting du var, allting du någonsin varit..
Du var så mycket mer än de där psalmerna vi sjöng, du var så mycket mera än det...

Du var den som spred glädje & lycka, som pratade om källargubben, som bad oss akta oss för jord getingar, som alltid fanns där breve vårat hus, som berättade att du hittat fågel äggs skal på marken & att vi kunde leta fler tillsammans, du var den omtänksamma personen som alltid fanns där som alltid spred glädje & lycka, som alltid alltid hade sin dörr öppen, som alltid var villig att vara social. Du var så mycket Gurlie....
Naturen var någonting du verkligen tyckte om, allt som hade med naturen att göra var någonting bra..

När jag kom in i kyrkan idag, så var det första mina ögon såg - din kista. Den stod där helt ensam, med blommer runt omkring.. (Jag tycker inte om kistor, dom är lite läskiga... Att det ligger någon i dem är en tanke jag inte riktigt har vant mig vid tror jag, det är en tanke som skrämmer mig lite..)

När vi skulle gå fram & lägga den röda rosen på din grav brast det för mig, de kändes som att mina ben inte skulle bära mig ett tag, mamma såg att jag var väldigt ledsen & sa att jag fick hålla hennes hand, jag sa nej först, men sen kände jag att jag behövde en hand som kramade min, så jag höll mamma i handen...
Att stå där framme & bara kolla på den ljusa kistan kändes så konstigt, att veta att du sov i den gjorde det bara konstigare..
Jag hoppas att du är med Erik nu, & att du har det bra där du är nu.

Jag är helt säker på att du är på en säker plats nu, för i slutet av begravningen började solen lysa ännu starkare över din kista, jag är säker på att det var du som gav dig iväg...

Jag älskar dig Gurlie Jonsson, Godnatt & Sov Gott <3


Thanks for all you've done

I've missed you for so long

can't believe you're gone, and

You still live in me

I feel you in the wind

You guide me constantly

Av Lindah - 12 april 2010 07:34

Tog för en stund ork i kroppen att sätta mig upp istället för ligga ner så bekvämt i sängen ... det är allt jobbigt att kliva upp tidigt, jag hatar det! Önskar verkligen att jag fick sova länge varjedag, kanske jag skulle vara pigg då, eller så skulle det inte göra någon skillnad alls? hmm..


I natt har varit en helt värdelös natt!. Det började med att jag var klar-vaken när jag skulle sova så jag låg & desperat försökte sova, blev trött efter en timmar eller nå sånt, sen när jag väl somnade första gången så började jag drömma någon sjuk dröm, strax därefter vaknade jag & visste inte riktigt vart jag var, när jag fattade att jag låg i min säng i mitt rum så försökte jag somna om igen, gjorde det - & började drömma igen, vaknade en stund därefter igen ...

Sådär har hela min natt sett ut, har nog blivit bra mycket mera vaken natt än vad jag sovit... Lite irriterande faktiskt... Känns som att jag inte kommer vara på världens bästa humör idag, men får hoppas på bättre sömn ikväll!


De sista jag drömde var konstigare än de första jag drömmde, alltså ibland verkligen hatar jag drömmar! Jag menar, dom kan inehålla allting jag verkligen egentligen inte alls vill att de ska inehålla, liksom drömnmar kan inhehålla allt ifrån ens hemligheter till ens största rädslor, ibland känns det som en fördel att drömma & ibland som en nackdel...

Att inte förstå sig på sin egen dröm är lite jobbigt ibland (beroende på vad det handlar om) för att jag är den personen som gärna vill veta varför & allt sånt ...


Skolan börjar nu om 1 h & 20 minuter, jaa, de låter väl trevligt? Jo de tycker jag allt faktiskt!

Få träffa klassen igen efter en veckas långt lov, alltid lika trevligt de, hihi!

Nej, undra om jag ska orka mig upp på toaletten nu, känns som om det är dax att pissa innan min blåsa spricker en aning, blev helt pissnödig ifrån ingentingalls på bara någon sekund, ibland är det jobbigt att vara nyvaken! haha.



Solen lyser idag, ååh, jag börjar älska solen lite granna faktiskt, men jag älskar inte solen mera än vad jag älskar regninga sommarkvällar när man hör regnet slå mot taket när man ska sova, ååh underbart!...


/L

Av Lindah - 11 april 2010 23:20

Skall bestämt slänga mig ner i sängen nu, dags att sova snart, trotts allt så är det skola imorgon, jag skulle gärna vela ha en till vecka med lov!..

Nog för att jag inte gjort så speciellt ansträngande saker nu på lovet, men har dock hållt på med Projekt arbete näst intill varje dag, & visst är det roligt, men det tar tid allt..

Men lika bra är väl det, annars hade jag väl bara sovit bort fler dagar än vad jag redan har gjort...

Haha, tänk att det går att se allting själv ifrån flera olika perspektiv, funny huh?

Okey, Lindah är trött nu, så jag tror det är bäst att jag hoppar ner i sängen & sussar tills imöra..
Låter som en bra plan för mig det faktiskt! haha.

Godnatt allesammans !






/ L

Av Lindah - 11 april 2010 15:32

Just nu så är det världens skönaste väder ute! Så jag funderar egentligen varför jag sitter instängd på mitt lilla rum nere i källaren när jag kan sitta ute på altan & verkligen njuta ännu mera av solen än vad jag gör härifrån..
Blir allt att jag drar mig ut till solen alldeles snart faktiskt, nog för att det är här på mitt rum den grymt bra'a musiken är, men ja, som sagt så är det inte här solen är..

Men sak samma, snart drar jag mig ut på altanen en stund igen, satt där för ett tag sen, men kände mig så ofräsch när jag satt där helt nyvaken rakt upp & ner liksom.. Haha.

Men alldeles snart så sitter jag där igen & njuter av värmen, ååh underbart!

Det är nu jag börjar längta efter sommardagar, sena sommarkvällar med vännerna, ååh !

Nej ni, nu beger jag mig ut i solen & njuter som bara jag kan ! haha


/ L

Av Lindah - 11 april 2010 00:45

Ibland undrar jag varför jag bryr mig, när jag egentligen inte borde bry mig alls ..

Jag menar, sånt jag har lagt bakom mig har jag ju lagt bakom mig, så jag förstår inte riktigt varför jag inte bara låter det vara bakom mig..

Nej klockan är "mycket", lika bra att sova nu, kanske jag inte sover bort precis hela dagen igen..
Hoppas kan man ju göra iaf, så antar att jag säger godnatt nu,

bättre uppdatering kommer när jag har tid lust & orkar..

/ L

Presentation


Linda Maria Jonsson är mitt fullständiga namn. Jag bor i en liten men mysig etta i Bollnäs. Jobbar inom vården - anställd som tim vikarie.
och här skriver jag allt som faller mig in, på gott och ont.
Enjoy

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards