Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Lindah - 10 maj 2010 23:13

Det är inte så speciellt ofta jag känner att jag måste krama mamma bara för att, men nu innan jag gick ner kände jag att jag var tvungen att få lite närhet av min mamma.
Dels för att jag vela ha en kram av henne, & dels för att hon är en trygghet hos mig, så jag passade på att krama henne, lägga mitt huvud på hennes axel & beklaga mig över min handled, över att jag inte orkade med den längre.
Jag vet mycket väl att man mamma inte alls kan göra mycket alls åt den, faktum är att hon inte kan göra någonting alls åt de, det vet jag.
Men ibland känns det bara bra att beklaga sig över någonting för sin mor, för man vet att hon är förstående även fast hon inte alls kan förstå hur jag känner över min handled så försöker hon så gott hon kan..
Det är som hon sa på sjukhuset när jag hade brytit den - kunde jag, så skulle jag byta plats med dig.
De kommer jag såväl ihåg att mamma sa då, för nästan sex år sen när jag kom in till Bollnäs sjukhus & skulle få sprutan i min handled för att bedöva min smärta, då sa mamma - Kunde jag, så skulle jag byta plats med dig.


En förälders kärlek & omtanke är bland det bästa man kan få :]


/ L

Av Lindah - 10 maj 2010 20:34

Okej, jag skrev nyss en jävla massa om hur mycket jag hatar folk, men sen ångrade jag mig. Varför ska ni läsa om det, nog för att jag inte namngav personer & så, men iaf, jag är på sånt humör idag som gör att jag irriterar mig på allting, spec folk som beter si fittigt som fan ...
Men that's me..



Idag har även varit en sån dag då jag har velat leta reda på närmsta cirkelsåg eller vinkelslip eller vafan som hellst & bara kapa av min jävla handled!!
Alltså hur jävla mycket ska man behöva ha ont & hur jävla ofta? Jag har tröttnat på det nu efter snart sex års problematik med den, jag har hela tiden trott att den ska bli bättre, för stundvis så är den helt okej.. Men nej, mitt hopp om det är faktiskt helt bortblåst, helt jävla bortblåst!
För skulle den ha blivit bra, så tycker jag att den borde ha blivit bättre inom en sex års tid?

Jag blir faktiskt sur på läkarna också som inte kan hitta felet, jag menar, hade dom hittat felet så hade det ju förhoppningsvis gått att lappa ihop på någon jävla vänster..

Men när dom inte vet vad som ska fixas så blir det svårt att åtgärda det - vilket gör mig lite besviken, arg & frustrerad.
För jag vill faktiskt inte leva mitt liv med min handled, jag orkar inte med den vissa dagar, jag är helt seriös när jag säger att vissa dagar så vill jag hugga av den, bara så att jag slipper den.
Sen skiter jag fullständigt i om jag får leva med bara min vänsterhand, men jag slipper i alla fall förmodligen smärtan ifrån min handled, vilket för mig skulle kännas underbart faktiskt ...

Men jag kan inte göra mera än att klaga för tillfället faktiskt, tyvärr, bara till att bita ihop & se glad ut, samt klaga lite emellanåt..


Just nu sitter jag ute på altan inlindad i en filt & fryser, ska nog vandra in mot värmen snart faktiskt, skulle vara skönt.
Men det är dock skönt att sitta här där man är ensam, det är lugnt & mysigt faktiskt.
Men men, sitter jag kvar här lär jag bli förkyld som en hök antar jag... Haha


Vafan ska man önska sig i studentpresent ?! Jag har ingen aning alls, folk undrar & jag undrar då fan lika mycket som dom... Jag har liksom ingen aning alls, jag är totalt förvirrad faktiskt, vilket suger lagomt mycket då.. men men..


Nej nu ska jag hitta på någonting vettigare att göra än att sitta här & ha tråkigt..

Vill iaf bara gratta Jennipher för hennes lillflicka, måste vara skönt att hon har pluppat ut nu:) Grattis !

Samt grattis på födelsedagen till Jennipher & min Lillasyster !


Tjingtjing/ L

Presentation


Linda Maria Jonsson är mitt fullständiga namn. Jag bor i en liten men mysig etta i Bollnäs. Jobbar inom vården - anställd som tim vikarie.
och här skriver jag allt som faller mig in, på gott och ont.
Enjoy

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards