Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 14 maj 2010

Av Lindah - 14 maj 2010 00:17

Igår vid den här tiden skrev jag ett långt & irriterat inlägg om hur förbannad jag var på mänskligheten & andra saker, "lyckligtvis" så dampade internet när jag skulle spara det, så hela inlägget försvann för mig, kanske var lika bra det eftersom jag bara klagade en massa i hela inlägget & använde mig av en hel rad olika svordomar...

Jag måset erkänna att nog för att det nog var tur att det inte blev publierat så tycker jag ändock att det var lite synd faktiskt...

haha, men men .


Sitter vaken längst av alla hemma nu, snodde mammas dator en sväng för den var på, just nu sitter jag & kollar ut på en blöt gata med en massa vattenpölar, gatulysen som lyser upp, bilar som står parkerade intill husen, hus som varenda lampa är släckta i förutom lampan vid ytterdörren, det ser ganska övergivet ut, men jag antar att det är därför jag gillar natten.
För att det är inte många vakna, det är inte full fart, utan just nu, är det bara jag som är vaken & iaktar allting som "sover", det ser precis ut som att någon har tryckt på pause knappen, men jag gömde mig, så allting annat är på hold, men jag är fortfarande på play..
jag antar att det är just det som är det charmiga med nätterna...

Nu ska jag slänga mig i min säng & fortsätta att fundera en massvis.


Tjigtjing / L

Presentation


Linda Maria Jonsson är mitt fullständiga namn. Jag bor i en liten men mysig etta i Bollnäs. Jobbar inom vården - anställd som tim vikarie.
och här skriver jag allt som faller mig in, på gott och ont.
Enjoy

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards