Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg under november 2009

Av Lindah - 17 november 2009 23:00

Idag har varit en lugn dag. Skolan, sen hem, kollade lite på TV & så, sen blev det ut med hundarna. Först gick jag ut med Myra i ca. en timme, de gick bra och vi släpade inte fötterna efter oss, hehe. Sen blev det ut med lillhunden Mack, och de gick nog på en kvart tror jag. Sen kom jag hem & kollade på Uggly Betty - Jag stört bölade i slutet av programmet när Daniel kramade om Betty efter det att Daniel's fru Molly dött och han sitter ute och väntar på att Betty ska komma. Jag kunde absolut inte hålla mina tårar inne, utan dom rann längst mina kinder och jag grät som bara den! Jaa jag vet, jag är den böliga typen som gråter av sånna "fjantiga" scener i filmer.. Men efter Uggly Betty så blev det såklart Desperata Hemmafruar (inge gråt där inte) hehe, alltid lika bra måste jag säga. Tänk vad jag älskar tisdagarna's TV ifrån 20.00 till 22.00 De är ju bara bra program (nog för att det bara är två program), sitter klistrad framför TV'n varje gång tror jag, har inte frivilligt sådär missat ett avsnitt, & om jag nu har gjort det så har jag kollat på reprisen. Jag vet, jag är en nörd, men jag gillare !


Just nu sitter jag här & försöker komma fram till vad jag vill & vad som är bäst. Det är verkligen inte lätt, & tänker jag efter (jag behöver inte ens tänka efter) så vet jag att det är rätt, men jag tvekar ändå. Precis som i nästan allting jag gör, så tvekar jag - mer eller mindre ... Även fast det är helt glasklara saker, så väcker jag ändå någonting i mig som får mig att tveka, som får mig att vända ut & in på mig själv, samt på den glasklara saken.. De förstör nog en del för mig, men jag vet inte hur man slutar tveka riktigt på sig själv, eller hur man ignorerar det? Kanske är det en bra sak, att alltid tveka, kanske man verkligen tänker igenom sakerna då, jag menar verkligen tänker igenom dom & inte gör någonting större helt förhastat bara? Nej, allting med känslor & tankar & tvivel lägger jag på hyllan för tillfället tror jag.

- För nu ska jag faktiskt försöka sova en gnutta, har trotts allt skola imorgon, hur tråkigt det än är...

Av Lindah - 16 november 2009 23:00

Kvällen ikväll spenderades framför TV'n med mamma & lillasyster, blev grannfejden - Mammas val.. Men det tyckte lillasyster var roligt, hon satt och skratta & tyckte till och med att en av gubbarna var söta (jaa hon är en udda person) Sen efter grannfejden var slut så började jag & syster sjunga, och fint lät det absolut inte, & just precis därför så har jag just nu Sveriges fulaste ringsignal på min mobil .. haha, ojojoj.
Mamma blev inte glad på oss, hon försökte sova, och vi vela sjunga, så slutade med att vi fick vara tyst så att mamma kunde ens försöka tänka tanken sova när hon låg i sängen. Haha.
Det är då tur att vi inte bor i någon lägenhet, för jag & syster skulle då inte klara av att vara så tyst, så vi skulle nog bli vräkta tror jag faktiskt... Haha

Men men, Funderar på att läsa en bok innan jag ska sova nu, istället för en film..
För inatt när jag skulle kolla på film så valde jag SvampBob Fyrkan (jag vet, mognaste filmen som finns- NOT! men det är humor i filmen xD) hur som hellst så inatt när jag somnade, så drömde jag att jag var bästis med både SvampBob & Patrik, haha ! Jag hjälpte dom till Skalstaden för att hitta Kung Neptunus krona xD haha, helt psyko! Jag har börjat drömma helt konstiga saker nu, och jag tycker nog faktiskt inte om det, för det är verkligen sjuka saker... Men SvampBob drömmen var ju iaf bra, dom andra har bara varit helt psyko (liksom sånt man inte ens vill tänka sig, måste man drömma om, va inte roligt alls...)


Nej inatt så vill jag inte drömma någonting sjukt iaf, men någonting bra kan jag faktiskt säga ja till att drömma. Haha.


Godnatt nu :)

Av Lindah - 16 november 2009 19:52

Idag var det inte en lång skoldag, slutade 11.10, men blev ändå kvar på skolan till strax efter ett, eller kanske var den närmare halv två? Hmm, det har jag ingen aning av.. Jag satt kvar med Emelie & Wezlan och pluggade lite, blev lite projektarbets snack med, de gick bra. Nog för att när vi väl satt ner och pluggade så blev jag på ganska kasst humör, jag kände verkligen inte för att plugga, och att tvinga mig själv att plugga, även fast det bara var lite, de var då ingen bra idé just idag.. Nog för att även jag vet att jag måste ta tag i det om jag ska kunna få betyg i allt och sånt.. Men det är svårt, även fast jag har en "morot" så är det ändå jobbigt.. Men det gäller nog att lägga till plugg-hästen i mig nu om jag ska hinna få alla mina betyg som jag vill ha.. Haha. Men men, det är ett tag kvar, inte länge dock, men ett tag kvar..


När jag kom hem ifrån skolan så slängde jag mig i soffan & helt "ovänta" så somnade jag, lilla Mack väckte mig när han tyckte att jag skulle vakna igen, han är så söt den lilla hunden, så han väckte mig vid halv fyra ungefär, så klev upp ur soffan då och käkade lite middag.
Sen har jag verkligen inte gjort någonting vettigt alls.. Suttit här framför datorn & sett dum ut, eller suttit framför tv'n & sett ut som en tv nörd eller något. Haha.


Bara för att jag känner mig mupp idag & speciellt just nu, så slänger jag upp en muppbild faktiskt. Haha  


Och bara för att min hals gör ont, svider och kliar så ska jag upp & kolla om jag har något att stoppa smärtan med iaf, tror inte tabletten hjälper emot att det svider & kliar .. Synd om den inte gör det faktiskt... men men, sånt som märks om den gör det eller inte, Haha.


Och jag måste bara få säga det - Jag Älskar Min Septum!
plus att jag verkligen är sugen på att tatuera mig igen, jag vet vad jag vill ha, så egentligen, vad väntar jag på?!

Tror allt att jag måste fixa tid snart och fixa dit lite mera underbart evighetsbläck på min lilla kropp, de är ju så underbart!

Av Lindah - 15 november 2009 23:39

Och jag som skulle låta hela min dag igår bara vara mysig lugn och spenderas hemma, och ni tror att det blev så ? Nee just precis. Jag fick för mig att jag skulle dra ut, så det var precis det jag gjorde med en hel skara härligt folk. Kan inte säga att jag ångrar mig de minsta, för de gör jag verkligen inte. De var så himla roligt, alltihopa var nog roligt för en gångs skull faktiskt.. För ibland kan det ju vara tråkigt en stund, sen blir det roligt, och sedan tråkigt igen, men så var det inte nu inte. Nu var det bara roligt hela kvällen rakt igenom, bara skratt och underbart bra humör. Så tack alla för kvällen igår, de måste göras om helt klart !


Och idag, idag har jag sovit en massa (precis som vanligt) sen klev jag upp, käkade middag (finfin frukost de) haha, sen satt jag framför tv'n och såg allmänt dum ut, sen blev det station och prata med Linger en stund - de var trevligt för det var länge sen man träffade eller såg den krabaten nu, sen blev det hem igen, när jag kom hem vela mammsen ha sällskap till hemköp så jag följde med henne, där köpte jag 5 st Kiwi's och 1 Granat äpple å en vitamin dricka, smaskens ! Allting slut också, haha! Sen kollade jag och mammsen på Heart brake hotel, mamma älskade nog den filmen med tanke på hur mycket hon skrattade på vissa delar utav den.. Haha!


Just nu ska jag gå och duscha, sen kanske kolla på en film och sova lite så jag kommer upp till skolan, de låter ganska vettigt de tycker jag faktiskt. Hmm. Och så får det bli. En kall jävla underbar dusch!

Av Lindah - 14 november 2009 16:06

Jisses om jag var trött eller! Inatt somnade jag inte så sent, men kommer inte ihåg vad klockan var, men det kändes inte sen alls i alla fall.. Men jag har sovit som en stock hela natten & hela morgonen, vaknade klockan två, låg och drog mig i sängen och försökte bli så pigg att jag orka resa på mig ur sängen och vakna till liv på riktigt..
Jag förstår inte hur jag kans sova så länge, är det ingen som väcker mig på mornarna så sover jag tills jag vakna av mig själv.. Haha, sova är då en sak som jag kan säga att jag är riktigt bra på, Haha!


Mamma & Pappa håller på lagar middag, fin fin frukost jag får idag alltså.. Sen lite senare idag så får jag kanske besök utav Pontus en sväng, han är i stugan med sin familj så han kanske lånar bilen och åker hit & hälsar på en stund, alltid trevligt med lite besök sådär lite halvt oväntat faktiskt.


Undra jag om jag verkligen ska orka byta mina byxor, går runt i mina snygga rutiga herr pyjamasbyxor just nu, de är ju så underbart skönt att gå runt i dom. Ååh, de bästa inköp jag gjort på länge tror jag, haha. Men om man får främmande, är det okej att gå runt i pyjamasbyxor då, eller är det oartigt? haha, inte för att jag bryr mig vad jag går runt i när någon kommer hem till mig, och iofs så bryr jag mig inte i vad andra går runt i när jag kommer hem till dom heller.. Men vissa personer tar verkligen illa upp om dom skulle komma hit & jag gick runt i mina pyjamasbyxor (även fast jag skulle haft en vanlig tröja & fixat hår å allt sånt..). Hmm, jag antar att det ska finnas folk till allt..
- Men inte för att jag förstår hur man kan ta illa upp av att någon går runt i sitt hem i pyjamasbyxor eller något liknande, de är ju helt normalt & naturligt enligt mig..


Nu ropar pappa att det är mat, så de blir äta lite nu, mums !
Skriver ett inlägg senare också tror jag !

Av Lindah - 14 november 2009 01:01

jag vet att jag nog borde sova just nu, men jag kan inte. Jag är inte på humör för att sova, även fast jag är lite trött.. Jag funderar på att slänga mig i sängen och kolla på en film, men då är det frågan vilken film man ska kolla på, hmm. Mycke att välja på nu alltså.
Ikväll har jag bara varit hemma, suttit & kollat på film med mamma, pratat i telefon, pratat med mamma & pappa, sen suttit framför datorn, varit ute & hämtat lite grejjer med Lillasysters Kille, han tankade bilen, jag hämtade saker hos emelie, sen blev det Ica Kvantum för en Coca cola. Det är väl så i stora delar min kväll har sätt ut.
Hur skönt som hellst faktiskt, har bara tagit de lugnt, helt underbart.


Men nu börjar en film låta underbart bra faktiskt, så ska kika på en film & försöka sova lite nu hade jag tänkt.
Godnatt !

Av Lindah - 13 november 2009 19:55

 



Just nu ärallting bara bra och jag lyssnar på AQUA . Haha !

- Underbart !


 Det är så skönt & underbart när leendet på läpparna bara kommer av sig själv & kroppen sprids med glädje utan någon orsak.
Men nu ska jag nörda IDOL med mamma och ha det mysigt.

Av Lindah - 13 november 2009 16:49

Att jag inte tänkte på de.. Gårdagens humör kan ha speglats ifrån dagens nervösa klump i magen.. Nog för att även jag vet att det inte alls är farligt så var det nervöst. Det var något som jag aldrig gjort förut, någonting helt nytt för mig. Jag blev inte skrämd av honom, han gav obehag, dom ögonen, de ansiktet, det är inte det att han är farlig eller läskig. Utans hans ögon skrämmer mig, han har en tom blick utan liv, hans ögon är mer eller mindre bara blanka, som om dom vore död.
Nog för att han såg ut att skämmas ögonen ur sig idag i tingssalen så var dom ändå skrämmande.
Jag hade inte förväntat mig någonting annat än att han nekade allting, och jag hade precis rätt. Han nekade, han hade aldrig sätt oss, eller ens gjort det. Och egentligen är det ingenting grovt han har gjort, men jag kan nästan förstå honom om han inte kommer ihåg. Så som han dricker & har sig, vem vet vilka gifter det finns i hans kropp dagligen? Men han fick iallafall ett straff, fyra månaders fängelse, & han ska betala en viss summa pengar till mig & min lillasyster. Jag vet inte om han blev skyldig att betala skadestånd till sin mamma också, men det tror jag nog nästan. Han misshandlade sin egen mamma, korten på henne var inte speciellt mysiga, hon var blodig i hela ansiktet & så vidare.. Så där blev det nog säkerligen skadestånd, & för rattfylan vet jag inte, men skulle nog inte tro det..


Det han gjorde mig & min lillasyster var att han började prata om pedofiler, barnporr & en massa sånt för ett bra tag sen på Kinaresturangen i Bollnäs... Han knäppte även kort på oss med hans mobiltelefon & bad oss följa med honom in på toaletten så han kunde visa oss hur en dase ser ut och vad man gör med den och allting sånt. Visst, det han gjorde var inte alls speciellt grovt, men vad skulle vi göra? Det var ingen annan än vi inne på Kina'n, personalen vågade inte göra någonting, & han var lätt berusad och gick inte när vi bad honom att gå där ifrån, han stod bara kvar & började prata om ännu äckligare saker och blev mer äcklig. Så vi ringde polisen för att vi kände oss lagomt äcklad, kränkt & vi vela inte ha honom där..
Allting med han & oss hade lagts ner, men det togs upp igen när han hade flera saker på sig för polisen vela ha in honom, han hade b.la tror det var två stycken misshandlar (varav en på sin mamma), en rattfylla & sen det med mig & min lillasyster - sen om han hade någonting mera på sig vet jag inte..


Men allting gick bra i rätten idag, jag & min lillasyster sa vad som han hade gjort, han satt och stirrade på oss och såg allmänt obekväm ut av att sitta där och höra på allting vi sa. Han försökte få upp ögonkontakt lite då & då. Hans ögon, de är nog de äckligaste ögon jag nog sätt, eller snarare de mest skrämmande ögonen jag sätt.. Men allting gick bra & han fick fyra månader som sagt och "böter" till mig & lillasyster. Ganska lite med bara fyra månader kan man tycka. Men de är bättre än ingenting faktiskt.


Nej nu tror jag att mamma min är klar med maten, älgstek blir det till middag, det är bra tur att man har en pappa som är jägare så man får i sig lite älg varje år, det är ju så underbart gott. Nu längtas det bara efter rökt älg-hjärta (jag vet att det låter lite äckligt kanske, men det är himelskt gott, jag lovar!)


Skriver nog en sväng ikväll med om någonting annat trevligt.

Presentation


Linda Maria Jonsson är mitt fullständiga namn. Jag bor i en liten men mysig etta i Bollnäs. Jobbar inom vården - anställd som tim vikarie.
och här skriver jag allt som faller mig in, på gott och ont.
Enjoy

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<<
November 2009 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards