Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Lindah - 17 februari 2010 19:41

Nu sitter jag här i sängen igen & lyssnar på musik. Är faktiskt väldigt trött, efter det att jag kom hem & käkade mat så somnade jag i sängen... Så idag blir det sussa i en tidig tid så jag orkar allting imorgon som ska göras (:


Det gick bra idag, trotts att jag var nervös, min mage var nog ett tag i strupen, mina händer skakade en aning, men det gick bra. Visst det var ingen trevlig blick jag fick när jag gick in, men det orkar jag inte bry mig om, hur patetiskt är det inte de du ahr gjort egentligen? Svara på frågorna gjorde jag så bra jag kunde, nog för att jag önskar att jag skulle kunna svarat på dem lite bättre, men det var som sagt ett tag sen, klart att allting inte är helt glasklart för en då liksom...
Men nu är det där klart, kände det när jag kom hem, det var som att den stora stenklumpen i magen sprängdes, de var en sån skön känsla måste jag säga.
Jag blir lite nojig när det är såna här saker, för det är inte precis vardagliga saker jag gör iaf. Men som sagt så gick det bra iaf.
Jag hoppas min granne har smält det hela nu & kan ta det lite lugnt, tyckte så synd om henne när hon skulle gå in, hela hon skaka, uffa!

Men nu är allting över, så nu finns det inte många bekymer i denna värld inte (:


Tack än en gång Emelie för att du vela följa med, det var jätte snällt av dig <3


Nu ska jag inte göra så mycket mera idag, ska mest bara ta det lugnt, snart lägga mig i sängen & kolla på en film & sedan somna så jag orkar med morgondagen & allt den har att erbjuda mig, hihihi!

Ovido - Quiz & Flashcards