Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Lindah - 21 februari 2010 23:50

Nu sitter jag här igen, kom hem för inte alls längesen, har varit med lillasyster till hennes kompis å klippt håret, blev bra faktiskt (:

Lillasyster klippte & färgade hennes hår, blev bra, men kort & brunt. Kommer bli ovant ett tag att se henne så, men man vänjer sig sakta men säkert :)



Idag har jag gjort det som Söndagar är till för - Legat i soffan med datorn i knät & kollat på film.
Har varit en lugn & skön söndag faktiskt.

Slut på pengar på mobilen har jag också, sen typ igår tror jag det var..
Så om ni undrar varför ni inte får svar på era sms så vet ni varför iaf (:


Fan va kallt det har blivit igen då! Just nu är det ca -22 grader jävligt kallt ute! Uff & fy säger jag bara ! Hoppas verkligen inte att det är såhär kallt imorgon när jag ska vandra mig till praktiken vid 07.00 typ.
Nej är det så kallt så vet jag då inte vad jag gör, dampar är en sak jag gör iaf, kanske jag tar fram täckbyxorna & en jävla massa halsdukar & pappas varma termosockar eller vad det nu än heter... haha, allt för att hålla mig varm! ^^


Men nu ska jag strax sova, så att jag kommer upp imorgon, inte kul om jag skulle försova mig inte, spec inte när jag ska vara på provtagningen å ta en massa prover ! Det är faktiskt roligt, lite läskigt men mest roligt faktiskt (:


Just nu är allt jag vill bara att tatuera mig - igen! Är så jävla sugen på det så det finns inte. & med lite tur om pengar å allting annat tillåter så blir det en tatuerin inom en snar framtid, hoppas verkligen det blir så! Jag vet att jag även sa det för ett tag sen, men jag tog mitt förnuft till fånga å väntade lite extra, inte för att jag är osäker på vad jag ska ha, utan för jag tänkte på att jag har praktik nu osv.. See, ibland kan även jag vara smart, de visste ni inte va ?;)


Nej nu ska lilla Lindah nanna kudde, NattiNatti :)

Av Lindah - 21 februari 2010 01:41

Sitter & lyssnar på musik & tänker lite nu. Skönt faktiskt, börjar bli trött så snart ska jag krypa ner till sängs & knoppa har jag tänkt.
Följde med Syster & Marcus till Tranan å lyssnade på Amanda Jensen, hon var inte så värst bra faktiskt, ganska tråkig på scen. Men visst, hon sjöng väl bra, men fortfarande så njaa.. Men det var iaf kul att vara ute en sväng med syster & Marcus.
Träffade två udda prickar först.. Ojojoj, haha, ja kul var det iaf. Sen var det någon som kom ifrån Canada, trevligt de faktiskt.

Tack sandra å marcus för en trevlig stund ute :)


Nej nu är jag 19 år, har ett år kvar tills jag inte längre är tonåring, fan va fort allting går då! Jag tycker inte det var länge sen jag gick i sexan & tyckte det skulle bli "stort" att börja i sjuan.. Men snart är det Studenten å allt, hur mäktigt blir inte det då?...

Hmm, nej nu ska jag drömma om en massa bra saker ! Godnatt :)

Ovido - Quiz & Flashcards