Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Lindah - 11 januari 2010 22:14

 


- Dessa tre böcker köpte jag i lördags.
Har läst ut bilden av Pappa, måste säga att den var ritkigt bra, den rekomenderar jag. Handlar om några flickor som blir våldtagen av sin egen pappa, han säljer sedan sina barn till sina alkoholiserade vänner för sprit & knark. Han misshandlar även mamman.
Boken är bra & läsvärd! Vill någon låna den så är det bara säga till!


Har precis börjat på Star nu, så kan inte säga så mycket om den boken än.
Men den ska väl vara klar om ett litet tag hoppas jag. Ska nöta Bäcker & min gamla MP3 innan jag somnar tills alla dessa tre böcker är utlästa.
Sen efter dom böckerna har jag några fler hemma som jag ska läsa.
Har fått för mig att jag ska läsa böcker, gjorde de lite mera förut, när jag var något år yngre. De är faktiskt skönt att läsa, det är som en liten genväg till att inte existera för stunden, man liksom fastnar i boken & lever sig in i den helt!

... Eller iallafall jag & de är de jag tycker om med böcker. Dom förmedlar så många känslor (om dom är bra skrivna) & funderingar.

Idag var även första skoldagen på detta året, första skoldagen på min sista termin, sen är skolan slut, för gott! De känns hemskt att säga det så faktiskt. Jag & Emelie räknade även ut att det bara är ca. 22 veckor kvar tills det är sommarlov & studenten, eller ja, till studenten, det blir inget sommarlov i år, för nu är det upp till mig vad jag ska göra med sommaren...
Läskigt dedär!


Såklart idag så fick man reda på att det snart är nationella prov i svenska B också, fick gamalt Nationellt prov idag som vi ska jobba med i några veckor framöver... Kändes ju bra såhär första skoldagen å allt.. Men bara bita ihop p göra det man ska göra ..
Jag ska verkligen försöka jobba ihop bättre betyg i år så mycket som jag bara orkar! Har 6 VG'n nu, måste faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig som har det nu, med tanke på hur skoltrött jag har varit, så har jag gjort det jävligt bra. Har jag tur så kanske det blir något till? Vem vet, hoppas iallafall på det! (:


Jag har lite panik över skolan å allt just nu, De känns inte som att jag kommer hinna göra & få alla betyg som jag vill. Jag har lite kvar att göra, som Matten jobbar jag med efter skolan varje måndag i en timme, sen datorkunskapen har jag en enda sak kvar i, sen är det religionen, där har jag någon sak med. Så de ska jag hinna med i år & få betyg i. Känns lite stressande med tanke på att det inte är så mycket tid i skolan i år känns det som.. De är praktik, Lov, Bal & sedan studenten. Nej det är bara för mycket för mig i mitt huvud nu, kan inte planera mycket, allting går bara kors & tvärs genom mitt huvud...
.. Ska verkligen bli skönt att komma bort ifrån Bollnäs en stund sen, riktigt långt ifrån också, så jag verkligen hinner andas ut & få ny ork & ta nya tag. Låter så skönt så de finns inte.
Jag kan lova er att jag ska ligga där på stranden varje dag med en öl i min hand, sen bara skratta när jag tänker på hur alla har det här i Sverige, kallt å jävligt! 



Jag vet vad jag vill, jag ha det klart för mig. Jag kan offra lite för mig för att jag ska få det jag vill ha, de har jag redan klart för mig. Varje låt bara påminner mig om dig, det är så mycket som påminner om dig.. Jag blir galen! Jag vet vad jag vill, & jag vill göra någonting åt det, nu!...

Ovido - Quiz & Flashcards