Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

Alla inlägg under februari 2010

Av Lindah - 14 februari 2010 15:28

Nu är jag hemma igen, något jag egentligen inte vill faktiskt. Har haft en sån jävla bra helg i Funäsdalen att jag skulle kunna flytta dit med hela högen som var där, jag lovar!

Jag har varit med om så mycket roligt så det finns inte.
Har åkt Pulka, fjortisbloggat, pratat, flummat, lekt emo, skrattat en miljon gånger, haft underbart trevligt sllskap & en massa mera!...

... Det går inte riktigt att förmedla mina underbara dagar där med ord egentligen, de måste upplevas. Jag skulle kunna försöka, men vet inte riktigt hur bra jag skulle lyckas, man måste ha helheten - Naturen, sällskapet, humorn, ja precis allt - Man måste med andra ord ha varit med för att förstå min glädje & lycka i helgen, helt underbart!
Stort tack till alla som varit med & fått min helg såhär underbart bra, jag är lycklig, de här kan jag leva på länge nu alltså!


Samtalet jag & tre till hade inatt var helt makalöst. Att vi lever på samma jord, men ändå är det helt skilda vägar, det är någonting som man kan ha svårt att förstå..
När man satt där & lyssnade på allting så satt man med stora öron, spända ögon & hakan i golvet. Jag trodde seriöst inte att jag skulle få höra såna saker, aldrig i livet alltså.. (Vad det handlade om kan jag inte säga).
Men det var så spännande, läskig & jävligt skrämmande..
Man vet inte riktigt hur man ska reagera när man hör något sånt, det är sånt man inte tror händer på riktigt faktiskt, även fast man vet att det faktiskt händer..
& Jag har lärt mig nu att det inte alltid är den personens fel att det blivit så, det kan helt enkelt handla om hjärntvättning, hur sjukt de än må låta..
Det jag faschinerar (stavning) mig mest över är att hur en sån människa kan vara så öppen med det för tre helt okända personer, vara så himla...

...Jaaa, Lindah tappar orden, de finns inga ord till det.
Men det är ett samtal & en person jag sent kommer glömma, eller snarare aldrig kommer att glömma..


Det är verkligen såna gångern man märker att man inte kan döma personer efter hur de ser ut, eller första intrycket, för det första intrycket kan många gånger vara helt fel, helt sjukt fel.
Alla personer har sina brister, så är det bara.
Bara för att man gjort en del saker så ska man verkligen inte döma personer, för vi alla har våra problem, min värld är inte alls lik någon annans.
Trotts att alla lever i samma värld, samma världsdel, samma stad, går i likadana skor så betyder det inte alls att alla är likadana inuti, det är någonting jag tycker att vi tar förgivet..

... Personen som vi pratade med hela natten kan inte tänka sig min värld, har aldrig prövat på den, & samma gäller mig & den personens värld. Helt ofattbat egentligen!..

Ibland önskar jag att jag har kraften att ta in människor i min värld, bara för att visa dem hur mitt liv kan se ut, kanske man skulle tänka & värdera saker helt olika om man går in i en annan persons värld för en stund?..


Just nu funderar jag på hur mycket jag tränat magen med tanke på hur mycket jag har skrattat i helgen..

Jag & Josefin har suttit i en varsin pulka & fjortisbloggat, hur kom som hellst!
Vi har åkt pulka & skrattat som 2 åringar, vi har åkt skoter fort som fan med liftsnubbar, vi har bastat bastu & rullat oss i snön, vi har haft seriöst snack, vi har lärt känna nytt folk, vi har varit sociala, jag har fått min lugg klippt, haft snökrig, fjortisbloggat lite mera, posat med Katten Tiger med Smulan & Skrållan, sett Smulan & Skrållan åka i skidbackarna i rosa strumpbyxor & tjejtröjor, sett Skrållan sminkad som EMO, Klätt ut mig till EMO med Josefin & Pernilla, Skrattat änumera, alltså denna helg är helt obeskrivligt underbart bra måste jag säga, finns verkligen ingenting negativt med helgen alls!


Ska för övrigt lägga upp fortisbloggarna här inom en snar framtid också..

Så fort man satte sig i Bussen & hade kramat Skrållan & Smulan hejdå så kände man att man redan saknade de galna Umeå bo'na, men som tur är så tänker jag & Jossan hälsa på dom, annars dör jag en aning!
Sen nu när jag sitter här i min säng så är det nästan sorgligt, man saknar dom som fan redan, saknar allihopa som bara den.
Vilket jävla underbart gäng det har varit alltså, det här gjorde mitt 2010 jävligt mycket bättre måste jag säga!


Nej nu ska jag inte skriva så mycket mera än -
Jag har haft världens bästa helg med precis allt, glad alla hjärtans dag eller nå & UNGA KRIS är världsbäst, finns ingenting bättre än de just nu, hur underbart som hellst !

TACK SOM FAN ALLA, TACK SOM FAN !

Av Lindah - 11 februari 2010 10:38

Just nu sitter jag i sängen, har nyss ätit frukost (:
Sitter & lyssnar på musik, ska snart börja packa .

Johanna sitter & pratar, hon har fin morgonfrisyr alltså ;) Hihihi !


Måste börja packa klart typ snart, sen ska jag ner på banken en sväng också.
Sen ska jag svänga in på skolan & begära en kråka av lärarn på papper.
Blir nog bra det.
Men nu ska jag klä på mig, & sedan så ska jag börja packa så att det är klart iaf :) hihi!


Blir ju att åka till fjällen idag, riktigt roligt (:
Men kommer dock få sitta i en buss i 6 timamr typ. Men det funkar de också :)

Bajsbajs!
För er som har mitt mobilnummer så kan jag nås där :)

Av Lindah - 9 februari 2010 17:50

Gräddkrig är ju roligt, jag tröck upp semlan i min lillasysters ansikte & hon tog bort grädden ifrån sen sen & kletade det i mitt ansikte, jag börjad självklart att asgarva som bara fan! Hahahaha.
Sen när jag kom in i köket igen efter att ha tvättat bort allt kladd i ansiktet, så kletade jenny grädde på mamma, & mamma blev sur som fan, så mamma började "bråka" med jenny, sen hade mamma ner jenny på golvet, hon sparkade undan mammas stol när hon skulle sätta sig, så mamma & stolen ramlade ner på golvet, det såg riktigt roligt ut.

Mamma tog tag i lillasysters hår & sen blev det mera fight på golvet.
Riktigt roligt måste jag säga (:


& min lillasyster är riktigt äckligt lättlurad. Hahahaha! Tänk att hon går på allting man säger, det är väldigt underhållande måste jag säga faktiskt (:


Praktiken idag har gått bra, fått vart på provtagningen idag, även jag fick ta
prover, hur roligt som hellst ! (:
Den första personen jag fick göra det på var en gubbe, en snäll sådan, det var han som frågade min handledare
- Ska inte den unga fröken få sticka? Hon ska väl ha någen att prova på.
Så då blev det att jag tog ett venprov på honom. Lite seg hud att sticka i, men det gick väldigt bra.
Fick även sticka ett flertal efteråt, riktigt roligt faktiskt :)

Sen fick jag även vara med på pace maker kontroller, riktigt roligt det också, nog för att jag inte fattade så mycket, men har varit roligt att varit med på (:

Imorgon blir det mera roligt att se fram emot, ska vara med på gastoskopi eller vad det nu än heter, rikigt roligt ska det bli faktiskt, sen var det en massa annat spännande som jag får vara med på imorgon (:

Min handledare ska även se till så att får vara på labbet en dag, sen idag så frågade hon om jag vela vara på akuten någon dag. Så den 26 & 27'e så är jag på akuten, riktigt spännande!


Det känns som att jag verkligen kommer att trivas där jag är, allting känns så bra :)

Av Lindah - 8 februari 2010 19:00

Första praktikdagen avklarad!
Hur kul som hellst måste jag säga, har redan fått varit med om en del, vart med på 5 st EKG & sen ett arbets test & lite sånt. Riktigt roligt.
Nu vet jag hur man tar ett EKG & vart alla pluttar ska sitta (:
Har även pillat lite med deras datasystem, riktigt roligt.
Min handledare är jätte snäll & gullig, pratar lagomt mycket & är jätte trevligt.
Även de andra på avdelningen är jätte trevliga, så jag tror jag kommer trivas jätte bra faktiskt! :)


Gårdagen spenderades i en bil fram & tillbaks till stockholm , eller ja, arlanda, följde med min vän som skulle hämta sin mor & fader där.

Riktigt härligt måste jag säga. Jag gillar att åka bil, så jag sa verkligen inte nej till att följa med.

När vi väl kom fram så hittade vi en massa affärer, & jag hittade mig en vinterjacka & täckbyxor för ett kalas bra pris! 800 kr, hade kostat 1600 ! :D Kan det bli bättre (?!) jackan är jätte skön, & täckbyxorna också.
Kommer bra till hands med tanke på att jag åker till fjällen på torsdag :)

Så nu är jag fjällen reday också! :D kanoners!


Fridah sitter & länkar till en massa utomlands ställen, billiga ställen, känner mig mega pepp till att åka faktiskt! :) Hoppas verkligen att det blir någonting av med det hela, annars blir jag ledsen faktiskt måste jag säga.
Men de blir något, lita på de ni ;) hihi!


Nej nu ska jag duscha, sen om inte allt för länge ska jag försöka sova, en dag på sjukhuset väntar mig imorgon, me like it ! :D

Av Lindah - 7 februari 2010 00:14

Igår efter skolan gjorde jag detta :

- Var på stan med Josan & Micke, kollade runt & fikade, köpte mig en tjocktröja som jag tre sekunder sa innan att jag inte skule köpa.. hihi! Men den var billig (a)
Hade de jätte trevligt på stan måste jag säga, skit kul (:


Sen efter det vandrade jag hemåt, slängde en massa saker i min väska, sen så kom min faster med Nybilen & hämtade mig. Åkte hem till hon & Janne, käkade, spelade kina schack & hade det trevligt som vanligt. Gick ut med hundarna & pratade om lite allt möjligt. Hur mysigt som hellst :)
Sen efter ett tag blev det natter, alltid lika skönt att sova när man har varit småtrött hela dagen :)


Så med andra ord har det vart en helt kanonbra fredag! :)


Idag så vaknade jag av mig själv hemma hos faster, halv elva tror jag klockan var (?) gick ner & käkade frukost, klädde på mig, tvättade håret & så, sedan åkte vi vidare till Söderhamn & kollade runt. Det var trevligt (:
Jag hittade inget speciellt jag vela ha, men faster hittade lite småplock som hon skulle ha iaf :)
Sen blev det hemfärd, hem till mig.

Har haft en jätte mysig helg med min faster, precis som vanligt måste jag säga :) <3


Sen när jag kom hem käkade jag min maxmat, sen somnade jag på soffan ett tag, måste närmare vart tvp timmar eller något (a)
Skönt var det iaf :)


Melodifestivalen är ett ämne som säkert toppar alla blogglistor just nu (det förvånar mig inte heller)... Men hallå, var är Sverige påväg egentligen? Hur dåliga bidrag var det inte ikväll då? Bara därför Lady Gaga har slagit igenom med en massa disco låtar i radio & över allt betyder det inte att det är sånt stuk som kommer att slå igenom på Eurovision (!) jag får bara lite DAMP när det gäller sånt..
Varför inte pröva en bredare musik istället för dunkadunka bajsbajs! ...
...ursäkta min omogenhet men jag blir bara arg & förbannad..
Sverige kan bra musik, men vi visar det allt för sällan & det är det som jag mig förbannad!..

Nej nu ska jag sova så jag orkar åka kliva upp imorgon, har en fin bilfärd framför mig :)

Av Lindah - 5 februari 2010 10:11

Sitter i skolan just nu, har med mig min Sambo, så utnyttjar de lite grann för att ha någonting att fördriva tiden med (min sambo=min dator) för er som kanske missuppfattade det hela. Jag vet ju inte hur smarta ni är liksom (;


Sitter & lyssnar på musik just nu, har även sprungit runt & letat efter Diddi hela tiden typ, hon är bortblåst eller nå, helt försvunen. Blir allt till att våldgästa hennes nästa lektion då, för annars blir jag, några till & denna blomma ledsen..
Jag tror faktiskt att blomman blir ledsnast faktiskt. Stackars lilla sate om den inte får komma hem till där den nu ska vara. Hihi!


Det var väldigt skönt att sova inatt/morse. Tog ut lite extra sovmorgon nu när jag ändå fick göra hur jag vela med min första lektion, riktigt skönt faktiskt.
God frukost fick jag också med tanke på att jag köpte en Jordgubbs Yoghurt igår när jag var & handlade med mammsen & pappsen. Hihi!


Nej nu ska jag låta min sambo sova en sväng, tror att han behöver det, Lillagubben börjar bli trött, måste få ladda batterierna en sväng, blir en lång dag idag annars för pluppen.


Av Lindah - 5 februari 2010 00:06

Ska knoppa alldeles snart, fastnade med att göra om Bilder sen i sommras på sötaste Myra . Hon är verkligen en myshund, en hund man inte kan mera än att älska.
Så nu tänker jag slänga upp bilder på en av världens mysigaste & sötaste hundar, samt en av de mest älskade voffsingar (:


                   

Ni måste ju hålla med om att hon är väldigt fin, hon må va stor, men enligt sig själv så är hon en knähund faktiskt.
Så söt så, älskade lilla voffsing ! <3


Det är jag som tagit bilderna, samt redigerat dom.
Kanske inte de bästa bilder, men jag är lagomt nöjd med dem, vissa mer än andra :)

Av Lindah - 4 februari 2010 21:46

Just nu sitter jag i min säng & börjar känna mig lite trött, vilket känns skönt. Ska sitta uppe ett litet tag till, sen blir det sängen iaf (:

Idag har jag varit i skolan, Torsdagar är sköna fast det är en 8-16 dag. Men dom går fort! Har samma lektion fram till lunch, efter Lnchen har jag bild, sen engelska B, bara bra ämnen tycker jag (:


Efter skolan idag så åkte jag & Mellgren till Albert & Herbert & köpte oss en varsinn pulka som vi ska åka på när vi åker till Fjällen på Torsdag. Trevligt trevligt. Det blev en röd räser, vrålåket alltså ;) haha!
Sen åkte vi vidare till Mobackes för att köpa en vi-tänker-på-dig-blomma till våran Engelska B lärare som kan behöva det just nu, sen åkte vi även till Dollar för att köpa Kruka till den å så. Kommer bli så bra, hoppas bara att hon blir glad över den också ! (:


Imorgon har jag & några flera bestämt att tag sovmorgon en timme ungefärt, för vi fick komma lite när vi vela till Engelskan, så vid nio tide tyckte vi var en bra tid att börja. Så ska då skriva en "uppsatts" typ. Hoppas det blir bra, annars kommer då lilla jag att dampa som bara den faktiskt :) Haha!


Ska även visa min Lärare Nina imorgon hur duktig vi har varit med att spela in en Scen till våran projektarbets film! Hoppas hon gillar den, Scenen är faktiskt ganska stark, den blev så bra, är så sjukt nöjd med den! :) Det tror jag även att Emelie & Micke är faktiskt! Vi är så grymma alltså!


När pappsen kom hem så pratade jag lite med honom, om studentbalen, champangefrukosten, om skolan & lite annat allmänt prat. Han hade missuppfattat mig när jag ringde & väckte honom, han trodde jag hade haft en hammare ;o Sikken en alltså! haha!
Sen följde jag med mammsen & pappsen å handlade lite. Jag köpte mig en Jordgubb & Vanilj Yoghurt, Mumms! Go frukost imorgon alltså (:


Ska även lämna in datorn nu när jag får tid till det. Den har börjat krångla lite, så lika bra att lämna in den innan jag kvaddar den totalt faktiskt... Den har börjar krånga lite med ljudet, internet anslutningen & sånt. Så lika bra att få en Hälsokontroll på min Sambo innan han blir allt för sjuk, kanske obotligt sjuk :O De skulle inte funka! Jag skulle bli ledsen & annordna en begravning för de närmsta personerna, skulle kännas nödvändigt! Haha skämt åsido..


Slog en pling till min söta lilla faster idag, för en liten stund sen Frågade om hon vela hitta på någonting med mig i Helgen. Så jag ska åka till henne imorgon & sova kvar tills på Lördag. Ska ut & ragga runt i nybilen, finfina RAV 4 dom har ;) hihi! Kommer bli trevligt, får låta Janne heja åt mig i Bandyn också, för han ska på den imorgon. Men med tanke på Bollnäs senaste vinst så vinner vi nog, vann ju emot Katrineholm med 14-0 så Bollnäs kan om det bara är så ;) (även fast Katrineholm inte är så spec bra, men men!)


Nej nu ska jag sluta skriva just nu, skulle kunna skriva en massa mer, men inläggen blir så himla långa då! hihi.

Ovido - Quiz & Flashcards